Siervogels

Ons assortiment geeft u volop keus in voeding en hebben we een ruim aanbod van bekende merken in groot- en/of kleinverpakking. Ook voor vogelspray, vogelsticks, vogelgrit en schelpenzand bent u bij ons aan het juiste adres.

Mocht een product niet op voorraad zijn dan kunnen we het vaak voor u bestellen. Vraag één van onze medewerkers voor meer informatie.

Onze merken siervogelvoer

Kasper Faunafood is het merk waaronder Arie Blok Diervoeding een breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige voeders voor hobbydieren, gezelschapsdieren en exotische dieren op de markt brengt in binnen- en buitenland. In de afgelopen decennia hebben vele hobbyisten, maar zeker ook de meer beroepsmatige gebruikers zoals dierentuinen, kwekers en fokkers, met voeders van Kasper Faunafood de beste resultaten bereikt met hun dieren.

HAVENS Green-Line biedt een totaalpakket aan plantaardige voeders voor de hobbymatige houderij van alle soorten sier- en raspluimvee, dwerg- en sierhoenders en sier- en watervogels.

Garvo heeft als doel een bijdrage te leveren aan een wereld waarin mensen en dieren alle ruimte hebben om van het leven te genieten. Garvo is LEVEN en inspireert mens en dier.
Garvo ontwikkelt, produceert en verkoopt diervoeders waarmee dieren de kwaliteit van het leven ervaren