Knaagdieren

Ons assortiment geeft u volop keus in voeding en hebben we een ruim aanbod van bekende merken in groot- en/of kleinverpakking. Ook voor  bodembedekkers, stro, smulhooi, kruidenhooi, knaagdiersticks en voer- en drinkbakjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Mocht een product niet op voorraad zijn dan kunnen we het vaak voor u bestellen. Vraag één van onze medewerkers voor meer informatie.

Onze merken knaagdiervoer

Supreme petfoods is de eerste producent die de behoefte heeft gesignaleerd en voeding heeft ontwikkeld voor onze kleine huisvrienden. Elk knaagdier heeft zijn eigen speciale voedingsbehoefte en in overleg met dierenartsen en voedingsexperts hebben we producten ontwikkeld die voldoen aan de unieke behoefte van elk soort.

Dit betekent dat wij u als huisdiereigenaar een unieke reeks voeding kunnen bieden voor konijnen, cavia’s, chinchilla’s, degoes, hamsters, gerbils, ratten, muizen en fretten.

HAVENS levert producten voor knaagdieren in zakgoed, speciaal voor hobby en sportfokkerij. Deze producten worden met de juiste zorg samengesteld en bereid. Een verkeerde samenstelling van de in het voer aanwezige eiwitten (ook wel ‘aminozuren’ genoemd) leiden tot groei- en conditieproblemen. Dat is ongewenst; niet alléén in de professionele houderij, maar natuurlijk juist ook in de sportfokkerij.

Kasper Faunafood is het merk waaronder Arie Blok Diervoeding een breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige voeders voor hobbydieren, gezelschapsdieren en exotische dieren op de markt brengt in binnen- en buitenland. In de afgelopen decennia hebben vele hobbyisten, maar zeker ook de meer beroepsmatige gebruikers zoals dierentuinen, kwekers en fokkers, met voeders van Kasper Faunafood de beste resultaten bereikt met hun dieren.

Garvo heeft als doel een bijdrage te leveren aan een wereld waarin mensen en dieren alle ruimte hebben om van het leven te genieten – dat is (samen) leven. Dit begint met het liefdevol verzorgen van dieren. Daarom zijn goede diervoeders van wezenlijk belang. Wat dieren eten is erg belangrijk, niet alleen voor hun lichamelijke gezondheid maar ook voor hun gedrag.

Welzijn wordt mede bepaald door de mogelijkheid om natuurlijk gedrag te kunnen uitvoeren. De omgeving moet bij hem passen. Verkeerde huisvesting en voedingsfouten vaak oorzaak ziekte konijnen. Een goede verzorging kan veel ellende voorkomen.