KATTEN

Ons assortiment geeft u volop keus in voeding en hebben we een ruim aanbod van bekende merken in groot- en/of kleinverpakking. Ook voor vlooien- en wormbestrijdingsartikelen, kattenbakkorrels, voerbakjes, krabplanken en vervoersmanden bent u bij ons aan het juiste adres.

Mocht een product niet op voorraad zijn dan kunnen we het vaak voor u bestellen. Vraag één van onze medewerkers voor meer informatie

Onze merken kattenvoer

Met Royal Canin Health kattenvoer krijgt uw kat voeding op maat, perfect aangepast aan levensstijl, leeftijd en sensibiliteit. Royal Canin Care kattendroogvoer biedt gezonde voeding speciaal voor katten met gevoeligheden en Royal Canin Breed is het voedingsprogramma voor raskatten. Royal Canin kattenvoer bevordert zo een lang leven en de gezondheid van uw kat.

WHISKAS® wil met een uitgebreid assortiment aan lekkere en gezonde kattenvoeding bijdragen aan de gezondheid, het welzijn en geluk van je kat. Het merk WHISKAS® staat hierbij garant voor eersteklas kwaliteit.

Onze filosofie is eenvoudig; wij willen bijdragen aan de gezondheid van jouw paard! Omdat voeding een belangrijke rol speelt bij de gezondheid van paarden, stellen wij hoge eisen aan onze producten. Onderzoeken en vernieuwen is bedrijfscultuur.
Alle producten worden uit de best mogelijke grondstoffen samengesteld, de recepten zijn wetenschappelijk onderbouwd en in de praktijk getest.